Retro szóda

Ön mit tett eddig? Kocsiba beül, tecsóba/madarasba bement, bevásárlókocsiba víz bepakol, pénztárnál felpakol, fizet, kosárba vissza, csomagtartóba be, aztán otthon ki, emeletre fel. Szuszog egy kicsit és még kétszer fordul. Magára ismer? Régen én is ezt csináltam. Aztán gondoltam egyet. Mi lenne ha…

Másik lehetőség az otthoni szódakészítés kálváriája. Lehet egyáltalán még patront kapni? Talán. Egyébként mindig nálam fogyott ki, mert családtagjaim, amikor meghallották azt a kis szisszenést, ami jelezte a szóda hiányát, gyorsan abbahagyták a csapolást. Úgyhogy amikor inni szerettem volna egy kis szódát, kitikkadva kereshettem a patront, tölthettem nyáron langyos csapvizet (egy kis klór sosem árt) a palackba, becsavartam és persze odafagyott – rosszabb esetben a kezemhez. Ismerős?

Nem találja, amit keres? Kérdése van? Segítünk!
Kattintson ide és írjon nekünk vagy telefonáljon!

Minden egyes palackot kézzel töltünk Önnek.

 

Retro szóda
Retro szóda (1 liter)
Ár:
203Ft
Palackdíj:
3810Ft
Mennyiség:

Hagyományos 50-100 éves üvegpalackban a mai élelmiszeripari előírásoknak megfelelően ón hatású műanyag fejjel.Folyamatos otthoni fogyasztásra szánt változat.A palackot nem váltjuk vissza, vagyis az Ön tulajdonába kerül, azonban újra rendelés esetén beszámításra kerül, tehát nem kell még egyszer kifizetni a palackokat.3rekesztől (24db) ingyenes kiszállítás 

 

 

Retro szóda
Retro szóda (1 liter) - cserepalackkal nem rendelkezők
Ár:
203Ft
Palackdíj:
0Ft
Mennyiség:


Hagyományos 50-100 éves üvegpalackban a mai élelmiszeripari előírásoknak megfelelően ón hatású műanyag fejjel.Egyedi igények esetén, amikor  palackot nem szeretne vásárolni.Ekkor mindenképpen számítani kell a kiszállítás 3000.-Ft-os alkalmankénti díjával, ami tartalmazza a ki- és elszállítást is.
Kizárólag cégek, rendezvények, esküvők esetén rendelhető!
Egyedi igények (pld. esüvők, rendezények, stb.) esetén kérjük keressen minket elérhetőségeinken.

 

 

100 éves szódagép a falunapokon 100 éves szódagép:Rendelkezünk Magyarország  legidősebb – Wagner és tsa által készített – szikvízgyártó gépével. Vállalunk vele rendezvényeken való megjelenést. Bérelhető betanítással. A gyerekek és műszaki beállítottságú felnőttek tátott szájjal bámulják. Saját kezükkel készíthetik a szódájukat.

Kérjen ajánlatot telefonon vagy írásban.

 


Kiszállítási napok: hétfő, szerda, péntek (kánikulában minden hétköznap)

.